Tuesday, November 24, 2009

no more tears??

kalo kwn2 aku bace nih..kmpem aku kene marh gn dorg lagik..tp nak wat cmne korg...aku ni nmpk je kuat..tapi hati ni xckup kuat nak tahan..ya ALLAH..aku amat rindu kwn aku tu...sgt2..hmm..aku nak sgt baik2 gn die mcm dulu..nape la bnda ni jadik.. :((

aku tetap msg die..huh!wlaupun die bnci aku ke hape ke..skurg2nye aku tau die akn ingt aku bile tgk name aku kt screen phone die..aku nak die ingt aku slalu je..moga2 gn cara tu aku dpt bek gn die...aku mmg cmni..bile ad mslh gn kwn mmg nak gile..blum lgik gn bf..tu yg khdiran bf di lewat2kan...

SYA..aku rinduuuuuuuuuu sgt gn ko!sumph rindu!aku sygggggggggg sgt2 gn ko!aku xkan lupekan ko..tu jnji aku..lpas geng 4evafrenz aku,,ko la org kedua lpas tu..kalo aku leh putar blek mase..aku akn pastikan bnda ni xkan jadi..aku ase ni kali pertama kite gduh truk cmnih..lame gile xtgur..da lbh sbulan...da lbih sbulan gk la aku asyk pikirkan ko..mlsh kte ni hah..hadoiiiii....pening!ape yg aku tau..birthday aku nnti aku nak ko da ada gn aku..aku nak mse tu aku da bek gn ko..kalo tol,tu la adiah terbaik tok bzday 20thn aku..aku xsaba nak tnggu 20 sbb aku nak ko ada gn aku..tp aku tkot nak 20 sbb aku tkot ko xda dgn aku...arghhhhh!!!

i just want we to be like before..epi together..frenz 4eva!but i know..its all my fault..i cant be a good frenz 4u..im so sorry..

sem1..mase awl2 knl

sem1..port lame..skrg da musnah itu port

sem2..last pic together i tink..miss this moment..sem3 xd pic cz die da pindah polo


sorry if ltk tnpe kbnrn..tp aku sgt2 rindukan ko...really miss u!aku akn wat pe je tok bkwn gn ko blek..xkisah la kwn2 aku nak mrk pun..sbb ko kwn ak jugak..cyg ko sgt2!

last mms fom her mse bln7 : 'sya syg wani sgt2!!muahmuah'


look..i know..she mean it..aku tau die mmg syg aku..so..i kene gk bek2 gn die..aku xnak ilang kawan mcm die..

last sweet msg fom her around 1a.m 2/8:
'die pnah ckp 1 ari nnti aku akn bahagia jgk..die jgk pnah ckp jgn jd lemah sgt..
dan ari ni aku nak ckp kat die ..yg die yg rupe2nye yg slame ni slalu ada di belakang aku dlm ape jua keadaan..dan dia itu adalah dirimu'

tgk...aku tau die hargai aku..die ingt slalu kat aku..aku tau tu..SYA..maafkan aku...

*aku ngis mse tlis blog ni..mish her!ar mata ni slalu untuk ko!cyg ko!







5 comments:

cikbarbie said...

i have been through wat u face now syg..

be tough k?

ssh bile sumone yg kite rapat dulu away from us..

jgn seih2,,x hensem nnti!

kaLaM hAti..biCaRa AkaL said...

haha..
ok akk cyggg
hahaha :P

now aku da kuat
die pun da bls msg aku..
SATU saje..ckup wat aku lega :)

aku sdey pun tetap kachak!haha

Sya said...

maybe x terlalu lmbat utk aku baca sume ni kan..i'm so sorry wani..sedihnye....nangis dah aku..emmm...aku mintak maaf wani..aku yg terlalu ego masa tu kan..kenapa aku nak hukum ko mcm tu sedangkan apa yg brlaku bukan salah ko pun..emm sorry sgt dear......

kaLaM hAti..biCaRa AkaL said...

crita lame la sayang,,now ak da dpt ko blek,,jgn tinggl aku lagi :')

kaLaM hAti..biCaRa AkaL said...

crita lame la sayang,,now ak da dpt ko blek,,jgn tinggl aku lagi :')