Wednesday, November 18, 2009

cool..n smkin hepi :)

ku gembira sentiasa
bdn ku sihat da kuat
biar panas atau sejuk
ku bermain penuh minat..
:))

Lagu ni xda kene mgene gn aku pun..cume nak tnjuk betapa aku gembira..tu je..sgt2 gmbira..wlaupun ada yg sedey..tp aku akn lupakan..aku nak memori bahagia n epi tu je yg ada dlm pale otak aku nih..biakan ape yg sdey tu berlalu,,biakan die gn cara die..n aku gn cara aku..kata kwn2 aku,,die akn crik aku jugak satu ari nnti...lagipun,aku ada kwn2 aku..xpyh nak pikir die..myb aku ptut give up da..so...life must go on la beb..aku leh harungi smua ni..hadapi gn snyuman :)

hadapi dengan senyuman
semua yg terjadi bia terjadi
hadapi dgn tenang jiwa
semua kan baik2 saja :)

ape2 pun yg jadi..kene hadapi gn snyuman kan :D...hmm...sblum aku blek..sgt2 damn sweet day...isnin..aku kua gn aja..adik aku wlupun sbaye gn aku..kdg2 nyesal gk slu aku cm xrpt gn die..cm xbape hiraukan die..yela..diekan dekan..manela lyk aku nak rapat gn die..nti org ckp pe lak..tp sem ni..die antre yg terapat gn aku..die matang gk kdg2..syg sgt2 kt die..ktorg g jln2..die bwk aku lepk kt tmn bndar.:) thnks aja...ko bek sgt2 gn aku..sllu ad bile aku sdey..npela aku xrpt gn ko dri dlu..haha..thnks lot..luv u!muah3!

then mlm lak..aku lepak gn adik2 aku cm biase..last tok sem nih..tp lia n ita je yg ada...yg pnting tu LIA..diela 'semangat' aku..my spirit..org yg bg aku snyuman bile aku murung..bg aku up bile aku down..make me in when im out..lot of thanks to my 'kekuatan n kelemahan' SYA...
sgt2 bertrima kasih kat die.. :D

thanks sya
sbb bek kan aku dgn LIA..
kalo x..aku msti xrapat gn die..
thnks cz tingglkan aku sumtink
after ko tingglkan aku
lia is a good girl
aku cyg die cm aku cyg ko dlu..
my adik..my spirit..
die bg aku smgt lpas ko bwk lari smua kekuatan yg ko bg aku dlu..
thnks a lot...
die bg aku snyuman cm ko pnh bg aku dlu..
harap2 die xtinggl aku..
aku tau au xkan snggup lagik..

aku tau..aku leh hadapi smua.gn smua org yg sntiase ada tok aku..smua org akn wat aku tersnyum smula..aku syg korg wahai kwn2 aku!syg sgt2..terlalu smpi aku lupa smua poblem aku..thnk a lot..

tok lia :thnks lia..ko da bg aku smgt..ko wat aku snyum bile aku rase aku xmmpu lg tok terus tersnyum..thnks a lot..thnks tok akk ko gak,sya..kalo x,aku xkan bek gn ko..sbb ko tkot gn aku n ckp aku plek kan..haha..tp ko bdk baik..adk aku yg bek.aku jage cendawan ko tu bek2 :)..aku SAYANG ko!

tok aja,fiza :thnks cz slalu ad tok aku time aku btul2 perlukan someone..thnks sgt2.korgla sahabat yg bek tok aku..aku SAYANG korg ketat2!tolong aku ubah diri aku..cari diri aku..plezz jgn biakan aku hnyut,,..

tok dak k3f :thnks korg..korg mmg happening..slalu wat aku gelak..aku untung dpt knl gn korg sume..dpt tinggl satu umh gn korg..nad n emah..korg la roomate terbaik aku..xmoh pisah gn korg..aku akn dok ostel smpi sem6..same2 gn korg..xkan tingglkan korg..korg mmg terbaik!aku SAYANG k3f!

tok 4evafrenz crew :wlaupun korg cm xslalu dkt gn aku..aku tau korg sntiase ad kt sblah aku..sntiase jd org yg sokong aku dari blakng..always n always right here wit me..korg mmg keSAYANGan aku smpi bile2!

tok masscomers :korg mmg gile la..wat aku epi terlalu!SAYANG korg!

tok sya :sya..ko kekuatan n kelemahan aku..ble ko g..aku jadi lemah sgt2..tp aku tau..kite akn blek cm dlu..aku akn jge bunny ko n kantong yg ko bg aku tu..aku sgt2 SAYANGkan ko..aku doakan ko epi :)


pd org2 yg aku sakiti :maafkan aku...aku bkn manusia yg smpurna..bkn yg terbaik..bile aku cube jadi yg terbaik,msti kelemahan aku akn terserlah..aku xmmpu tok puaskan ati smua org..aku tau aku xckup baik tok korg..


saLam~


2 comments:

aja said...

dekan x semestinye kne kwn ngan dekan jek!!!

heheehehe.. bley x ko tuilis guna tulisan pe ni???

aku ley bca sikit jek..

hahahahaaha.. bipolar ko da dtg..

manic episode.. t jgn ckp ko akn berusaha lgk..

hahahahaha.. anyway.. aku support ko la syg..

kaLaM hAti..biCaRa AkaL said...

thnks a lot..
luv yaww!