Saturday, November 14, 2009

mungkin da tibe msenye :(

hmmm...
aku da merdeka skrg...da keluar dari sem yg sgt2 teruk nih...aku rindu sem satu sgt2...sgt2 rindu!sem1 byk kenangan manis..sem3???teruk!!!!

bukan psl exm yg aku nak tulis..tp pasl life...aku rase myb da smpi mase tok aku give up..tok trus pjuk die..lagi aku cube berbaik gn die..lagi aku sakitkan ati die..n ati aku pun turut sakit jugak..so wani..u have to let her go...biakan die gn cara die..tp..aku tetp akn ada kt blkng die..sokong die..kalo2 die perlukan aku...

aku akn bagi die ape yg die nak..aku xnak sakitkan ati die lagi..ape yg pnting skrg die tenang n epi :)

.................................................................................................................

aku gn life skrg agk tenang..n sgt2 epi..aku epi sbb aku ase rmai lg yg syg aku..rmai lg yg perlukan aku n hargai aku..aku da tau tu smua..aku pun da nak msuk 20 xlame lagi..n aku kene sdia tok hadapi idup gn lebih serius..hadapi idup 20 aku..hahaha

aku 20 ni nak idup gn azam baru..idup baru..cara baru..n mybe gn cinta baru..haaa...sape tau kan??
haha...
aku kene berubah..berubah tok kebaikan semua yg ada dgn aku sekarang...idup kene go on..hargai sape yg hargai kite...sygi sape yg syg kite...itu aku kene phm skrg..aku xbole nak brgntung gn satu2 org lagi...aku kene pndai idup sndirik...

1 comment:

cikbarbie said...

let go sumone dat u luv my dear..

for both happines..

even ssh bende tu kite nak wat!