Monday, February 7, 2011

great CNY holiday

*mula gn latest akhir gn pemula*

5hb Feb 2011


lepas balik dari Taman Tas umh si puteri tu, aku gn ijat pergi umah atok ika
kat Felda Bukit Kuantan
tambang rm45! gila melayang! grr tak pe2 sebab die kami sanggup
hahahaha. balik die hantar
hilang rindu setahun yang di pendam, dapat pun jumpa
gurau2. ahhh! rindu awak lah! :'(
nanti kita jumpa lagi oke. ijat pun happy. lalalala


Gerak g umah putri dalam kol2
nebesss siak! oke kaver2. kat tangan ada hadiah untuk NF
yaa, dia la NF shaye! *perasan kejap*
makan makan, tengok pengantin, amek2 gambar
tp sumpah ase cam takot bila tgk muka si NF
xpe2 awak tetap comel :)
tadi (6/2/11) lepak kroke dengan die
comelll je suara. nyanyi sket gelak2. sengeeetttt!
ape2 pun happy jumpa awak
jaga the lil elmo oke :)


2hb - 4hb Feb 2011

Yuyu datang kuantan dari kelantan
sangat terharu yaww die sanggup turun
aku dgn ijat amek die kat terminal dalam kol5pg then balik tidur
ari2 ktorg kua. banyak best moment
ktorg g makan makan, karoke, main game macam orang gila
ouhhh best! pakai baju sama
macam dah lama gila kenal
sangat2 rindukan moment itu

.ape2 pun aku happy cuti CNY ni even tak duduk kat kampung.
.jumpa orang2 yang terindah dan terbaik cipta memori.
.yang penting, aku tak ingat kat DIA.
HAHAHA
indah!


4 comments:

Sya Razali said...

baguslah hang happy. cek tumpang bahagia nohh :))

Saya.Me.Aku said...

happy hanya sekejap :)

aieyn fatiha !!!! said...

buruknyer laah muke haih :(

Saya.Me.Aku said...

comel lahh. mane ad buruk. :)