Friday, July 30, 2010

semester5 bulan kedua

bulan kedua sem ni pun dah nak settle,,,haiih!bru bulan7 dah gile kentang punye bz,,bz teramat :))

skrg ak bz gn assignmnt n event2,,tp best laa,,,hmmm,,,,dlm epi ad sdey ngek!ak dah pecah2 gn dak2 grup terbaek aku,,sowi to korg,,,ak salah sbb pecah,,,tp korg the best n aku syg korg teramat! <3<3

skrg msg pun cam layan tak layan sgt,,,yela,,,gn duet ntah kemane,,,hp pon jarang bunyi sbb ak dah jrg msg org,,sbb BUSY!

yg kau kesian,,pastinye BIBAH,,die slalu kene tinggal dgn aku sbb aku terlalu bz,,tp kalo aku bole bwk,mmg die aku bwk,,sowi bib

to NELLY...kesian gak kt die,,jrg sgt dah aku msg2 gn die,,apatah lagi call,,,sowi adek,,,i xd mase sgt,,tp ak jnji tok slalu ada tok die

siapa pun aku sekarang,,ialah aku yang dulu,,,tiada perubahan kecuali atas pindaan sikap dan cita2 <3

btw;umh baru makin oke even idup tak seceria dulu :')

2 comments:

Sya Razali said...

mane name aku??? huhuhu

kaLaM hAti..biCaRa AkaL said...

:))
byk dh post tok ko,,haha
nnti ak letak lagik